De Boshoeve

De meest gezellige organisator voor uw activiteiten!

Wij van De Boshoeve staan bekend om het organiseren van de meest onvergetelijke activiteiten. Wij hebben vele jaren ervaring opgebouwd met het organiseren van personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, familiedagen, vrijgezellendagen en vele andere activiteitendagen en feesten.


Om een vrijblijvende prijsopgave op te vragen, kunt u ook op deze website terecht. Vul het formulier in op de pagina “Offerte” met uw wensen. Vervolgens zorgen wij er voor dat u de beste prijs krijgt op basis van de gegeven informatie.


Tevens kunt u op onze locatie ook presentaties geven of vergaderingen plannen. Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een hapje en een drankje, of zelfs met een leuke activiteit na afloop.


boshoeve

De Borg

De meest gezellige feestzaal voor uw activiteiten!

Ook op onze locatie De Borg kunt u gezellige feestjes boeken in combinatie met onze activiteiten. U kunt deze feestzaal boeken voor veel verschillende gelegenheden met een gezellige activiteit na afloop.


Op deze locatie hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Bij deze feestzaal zult u een prachtig, afgelegen plaatsje helemaal voor uzelf hebben.


De locatie is geschikt voor 25 personen en zelfs de catering valt door ons in te vullen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de catering? Klik dan hier. Mocht u een activiteit willen regelen die niet door ons vermeld staat? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.boshoeve
boshoeve
boshoeve